Min egna lilla vrå

Ledig!

Posted on: februari 7, 2013

Nja inte riktigt men nästan. Ska följa med mamma på läkarbesök idag nu på förmiddagen..ska se om läkaren kan komma med något förslag på vad som kan göras för att mamma ska bli hjälpt..för att få bort oron i kroppen sin. Som det är nu är oron lite för mycket…det märks skillnad på innan och nu efter medicinändringen som gjordes och att den inte var till det bättre. Det är en balansgång det där med hur mycket tabletter man ska äta..man vill ju inte bli dåsig och sitta och sova hela dagen eller bara sitta och titta på en punkt i taket som många tyvärr kan göra av medicin…så lugn behöver man inte vara ..man ska ju vara vaken nog att ha utbyte av det runt ikring sig.som ska

Så idag vi får se vad doktiorn har att säga om saken..därför vill jag vara med mamma vid läkarbesöken eftersom hon inte kan föra sin egen talan. Tror att det känns bra att jag är där. Tryggare än om hon är ensam med de som vill hjälpa henne ..

Ja så börjar min torsdag denna vecka …ont i en häl har jag oxå så jag haltar fram ..har en självspricka på hälen som gör helvetiskt ont..attans då ska beställa tid till fotspecialist då jag får råd någon gånmg i framtiden..jag som tänkt gå på ett gympa pass i kväll …det går inte om  jag haltar fram 😦

Får se om det blir bättre framåt kvällen…

Sitter här en stund till ..kollar lite på hemnet …där  brukar jag kika in då och då..nu kollar jag på lägenheter åt dottern som redan efter en vecka i sin nya lya känner att det inte är där hon vill bo med sina små gryn..det kan jag förstå för huset där hon nu landat i är inget tryggt ställe att vara på ..det springer i trapphuset…en massa konstigt folk bor det där …en salig blandning människor av olika sorter … allt från gamliongar till skumma typer…Jag överdriver inte nu när jag säger att det är skumt folk där i huset..vissa av dem går på något…för de beter sig underligt …de har vi sett flera gånger den gångna veckan.. dottern har svårt att sova där ensam nu när barnen är med sin pappa denna veckan. Sist så fick hon knappt en blund i ögonen för grannen stod och slog med sin ytterdörr utan anledning …

Nu har dottern bestämt sig för att inte bo där ..och jag har sagt att då hon har barnen kan jag oxå vara där med dem…så att det är tvåvuxna om det skulle hända något..nu har vi varit här hos mig ..hon har sovit pöå en madrass på golvet ..och voi hjälps åt med tvätten …för hon tänker inte tvätta i huset som gud glömde där hon bor …där går det inte att låsa in sin tvätt så hon vågar inte lämna tvätt där på tork..har man lite kläder man är rädd om lämnar man dem inte i en stuga utan lås.

Så nu och en tid framöver kommer vi köra tvättrace ihop i mitt hus…

Bilen hennes står parkerad utanför mitt fönster på gatan..parkeringen vid hennes lya är mörk och där vågar hon inte ställa sin bil om nätterna…den är ny..och den syns väl bland de andra inte lika fina bilarna som står där. Suck!

Vi visste att huset inte var det bästa men trodde ändå att det skulle gå att mellanlanda där ett tag ..men det är för stor kontrast mot vad man är van vid så stor att man inte är trygg i sin egna lilla lya.

Så nu i helgen ska vi gå på lägenhetsvisning…även om man bara ska mellanlanda så måste man bo på ett bra ställe..för barnens skull..de måste ju kunna vistas ute..hemmiljön är viktig för små barn likväl för vuxna ..så vi hoppas på en snart lösning..tills vidare står jag till förfogande och ska hjälpa till så gott det går..min lya står ju halvfärdig men vi får röja ut i rummet som står med flyttkartonger och måla väggarna nästa lön då jag har råd med en färgburk..sen kan de bo där provisoriskt om de vill..finns det hjärterum finns det stjärterum.

SES!

Annonser

2 svar to "Ledig!"

Hur gick det med mammas läkarbesök?

Så jobbigt att din dotters lägenhet blev fel! Trygg måste man ju känna sig, det är A och O. Vad saker och ting blir komplicerade ibland. Hoppas att det går att hitta något bra i närheten.
Kram

Hm …det är verkligen olyckligt att läget inte var så bra. Även om vi visste om att det bara är för ett tag hon ska bo där så har vi börjat leta redan efter en vecka efter något bättre.
det kommer att lösa sig bara vi tar oss tid och inte förhastar oss och greppar efter första bästa. Det finns alternativ visst men barnen måste bo här ganska nära skolan ändå..så lite begränsningar finns det ändå.

Mammas läkarbesök gick bra ..nu ska det testas medicin igen i två veckor för att se om det kan gå att få bukt med oroligheten. Oro och frustration är inget att ha då ma redan är i en situation då man inte själv kan påverka så mycket..vi vill ju att hon ska må så bra som möjligt.

Hoppas att det funkar för vi vill att hon ska ha det så bra som möjligt.

kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

Arkiv

AB blogg american appelpie angordning hästpsykologi Bad gateway bakbunden bitter barnbarn barnbarnen boktips Dagsutflykt Hjo bakad potatis shopping hem och hobby loppis antikt Dikt Dilemma trött curling lat Elvis Shickzal King of rock elände ödesdigert telefonsamtal Eva dahlgren feed flickan som lekte med elden Wienerbröd fotobloggen 4 youre eyes Fototriss ljus fötter jordgubbar vin värmebölja girighet misstänksamhet Gissa temat Hemimamma hep stars himlen kyrkogården clabbe mamma pappa Hsp High sensitiv person karaktärsdrag hästar Rockan importera exportera filer James Blunt magnetarmband jogging träning muskler fett semester Jordgubbsmuffins Klart fix optik Klokord lagar löften arv mål lilla sofie Madonna Madonna Express yourself Michael Jackson MJ MJ RIP musik orosmoln cupcakes pappa pappa tandis rotfyllning Gustav Wasa pocoloco midsommarblommor regn orup release me livet rss pinga rött vitt blått Schickzal sevdabo femkamp grill svin shining light Shoreline Anna Ternheim sinatra lee the corrs bono sinnesrobönen självporträtt skitlag AB bloggen snus mat handla såpa BH Lumene sol brassestol bok bad vätterstranden sommarfrulle jordgubbar sommar gröngräs Sorg håll huvudet högt Spökar energi närvaro pappa Stefan Liv strömavbrott åska tandläkaren fynd semester sol brasestol Techno telefonsamtal telefonångest these boots are made for walking trött jobb sovpass upplösning medium stor bild utflykt fika räkmacka specialare vård människor värdighet Änglakort ängeln i rummet ödetorpet
Annonser
%d bloggare gillar detta: