Min egna lilla vrå

Repris…

Posted on: januari 12, 2012

Ja det blev det idag …så jag spelar visan än en gång för så tokigt det kan bli. Hur orkar vädret var ju frågan jag ställde mig igår och det kanske jag inte skulle gjort för idag så har vädret levt rullan ordentligt. Jag som jobbat natt och behövde sova…regnet har piskat mot sovrumsfönstret och det är ovanligt…eftersom vi har sovrummet in under vår utbyggda balkong. Men det har blåst nordan så in i norden 🙂 så t. om kaninburen har ruckat på sig och allt som stod under burarna har flygit iväg med buller och bång. När jag ska sova ….det kan man ju tänka sig hur det blev med det.

Ja min sköna säng kröp jag ner i trött och utarbetad i morse och slocknade ganska omgående….men sen har jag vaknat stup i kvarten hela dan…ja för jag orka inte gå upp på riktigt förrens halv 6…helt opp och ner!!

Första gången jag vakna var vid 9…attans då tänker man då när man ser vad klockan är innan man vänder sig om för att försöka soman om…sen väcker den ena katten mig vid 11, nästa katt vid 12 och de vill båda gå ut….bara att masa sig upp för de ger sig inte annars och då springer de gatlopp över en i sängen tills man tröttnar så det är bäst att gå upp medsamma. Sen somnar man precis om då krafsar det på balkongdörren och så ska en in och en till efter en stund. Phu!!!

Äntligen är de rastade och nu tror jag mig änteligen få snusa om en stund…näääe då sätter vädret igång…blåst och regn…i en evighet höll det på så jag masa mig upp en stund men inser att jag måste läggamig igen för klockan är bara halv 2….då får jag näsblod…hahahaha….fattades bara det …rena blodbadet och nästan en hel rulle papper går åt…men jag lyckas stoppa det till slut och somnar en stund…då ringer det på dörra!!!!

Klockan är då halv 4….och dottern kommer hem från skolan….phu då bestämmer jag mig för att äta frukost…och sen somnar jag om och vaknar 18:30…hängde ni med i svängarna??

Nu sitter jag här redo att snart bege mig till jobbet igen…men hallo det känns som om jag redan gjort ett pass här hemma….

Nu är den stora frågan ska jag äta middag innan jobbet eller ska jag ta med mig middan och äta den mitt i natta….det är svåra beslut jag har att fatta men efter en sån velig sömn så blir små bekymmer ganska så stora.

Dricker ialla fall mitt morgon kaffe NU!

Ja här är då upp och ner vända världen…

Känner mig inte så upplyft denna blåsiga dag..så jag peppar mig med lite musik 🙂

Annonser

8 svar to "Repris…"

Hejsan vännen!

Härliga videoklipp. Emil, en så go o skön liten kille. Astrid gjorde mycket bra saker.

Goa kramizar!

musik peppar mig och gör mig glad….
Astrid var en fantastisk fantasifull gumma…en som inspirerar mig och som jag träffat i verkligheten.

Kraaam

Jag peppar också med musik…

Hemikram ♥

Bra att musik finns…den tröstar och peppar!

Stor ottokram<3

Har du skickat upp vindarna hit Otto?
Här blåser det snålblåst för tillfället, så jag lyssnar tacksamt på gummibjörnen, en låt som gick varm här när sondöttrarna brukade komma.

varma kramar

Nääe för här blåser det likafullt ännu…

kraaaam

Du är så go, Otto!
Det var länge sedan nu jag träffade dig. Hoppas allt är väl med dig!
Massa kramar!
Malin

Ja lång time no see…vi borde ses snart tycker jag!
Allt väl men mycket som händer i mitt liv just nu…

Bamsekramar till min bästa Malin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

Arkiv

AB blogg american appelpie angordning hästpsykologi Bad gateway bakbunden bitter barnbarn barnbarnen boktips Dagsutflykt Hjo bakad potatis shopping hem och hobby loppis antikt Dikt Dilemma trött curling lat Elvis Shickzal King of rock elände ödesdigert telefonsamtal Eva dahlgren feed flickan som lekte med elden Wienerbröd fotobloggen 4 youre eyes Fototriss ljus fötter jordgubbar vin värmebölja girighet misstänksamhet Gissa temat Hemimamma hep stars himlen kyrkogården clabbe mamma pappa Hsp High sensitiv person karaktärsdrag hästar Rockan importera exportera filer James Blunt magnetarmband jogging träning muskler fett semester Jordgubbsmuffins Klart fix optik Klokord lagar löften arv mål lilla sofie Madonna Madonna Express yourself Michael Jackson MJ MJ RIP musik orosmoln cupcakes pappa pappa tandis rotfyllning Gustav Wasa pocoloco midsommarblommor regn orup release me livet rss pinga rött vitt blått Schickzal sevdabo femkamp grill svin shining light Shoreline Anna Ternheim sinatra lee the corrs bono sinnesrobönen självporträtt skitlag AB bloggen snus mat handla såpa BH Lumene sol brassestol bok bad vätterstranden sommarfrulle jordgubbar sommar gröngräs Sorg håll huvudet högt Spökar energi närvaro pappa Stefan Liv strömavbrott åska tandläkaren fynd semester sol brasestol Techno telefonsamtal telefonångest these boots are made for walking trött jobb sovpass upplösning medium stor bild utflykt fika räkmacka specialare vård människor värdighet Änglakort ängeln i rummet ödetorpet
Annonser
%d bloggare gillar detta: