Min egna lilla vrå

Ett riktigt gnälligt inlägg…

Posted on: november 24, 2011

Åh vart tog alla krafter vägen nu då? Jag som fått styrka som från ovan och många gånger då jag tänkt att nu orkar jag inte mer…då har det på något vis ändå funnits lika mycket ork kvar fast jag trodde det var slut. Nu är jag där igen…den där förlamanbde tröttheten ..som gör att jag sover dåligt fast det är det som vore bästa medicinen för att få orken tillbaka…att få sova.

Jag är förskyld…bihålorna värker och trycket gör att jag inte kan vara lika allert som jag brukar…därför sover jag dåligt…behöver gå upp mitt i natten för att ta alvedon…dricka något varmt och sen krypa ner igen för att ínte kunna somna om…så oxå inatt…läste äntligen ut sega 100 åringen som jag började med i sommras..somnade om vid halv 6 tiden och vaknade halv 10 så hela dagens planering gick direkt i stöpet…tillråga på  allt så finner jag även dottern sovandes i sin säng …missat en skoldag igen…man blir så besviken…på både sig själv och på henne… för att man inte orkar gå upp och väcka henne och för att inte hon tar sitt ansvar och kliver upp för att ta sig till skolan. Suck…

Idag blir det en tung dag…får lägga om det som var inplanerat till eftermiddagen…så får det bli…ibland eller ganska så ofta blir det inte som man tänkt…men man är ju inte mer än människa…och är man förskyld så borde man inget särskilt behöva ha inplanerat…men nu är det så här och om jag inte gör det som är på agendan så blir det framskjutet en vecka till…jag kommer inte undan hur jag än gör så idag gör jag det som vart tänkt annars skjuter man ju bara allt framför sig…

Depp depp deppigt värre låter det…men jag är vid gott mod trots allt…ska försöka peppa mig med lite positivitet…först ska jag värma mig med en stor kopp varmt gott te….röra lite till i tomtegröten som står på spisen och småputtrar…sen blir det en promenad till stallet…fixa allt där…så är det att vara bonnmora…djuren finns där och ska skötas om trots att man är sjuk…tur att man inte behöver gå upp och mjölka kor varje morgon…det hade jag inte orkat ….fast det hade man om det nu vart så att man varit mjölkbonde. Så jag kan glädja mig med att vi bara är hästägare…

Nääe jag ska inte gnälla mer nu…jag avskyr gnälliga inlägg men de har ändå ett syfte…jag får ur mig all skit…och slipper ha allt inom mig…så nu mår jag lite bättre och kan stå ut med mina värkande bihålor en dag till eller kanske fler…men de påverkar mitt allmäntillstånd det kan jag inte sticka under stol med…nu är det nu ….och jag ska fortsätta min dag som inget har hänt…fastän jag försov mig…så får man bara resa sig och gå vidare …jag ser framåt och vänder mig inte om utan ser möjligheterna med just denna grådisiga dag…

SES!

 

 

Annonser

12 svar to "Ett riktigt gnälligt inlägg…"

Ventilera ur sig måste man! Det är många som är nere i skoskaven för tillfället så det känns nog bra för många att man inte är ensam i gråslasket, även om jag själv för tillfället har hela huvudet över vattenytan. Vi stöttar och peppar varandra – det är det jag uppskattar mest med bloggfamiljen!

Kram från ett soligt SutteCity

Inget roligt att fler är nere i skoskaven.. det är inget man önskar någon…men lite positivt är det ändå att man kan stötta varandra lite här i bloggbyn.
Men inte vill man lämna ut sig helt..så det som yppas är bara lite skrap på ytan…därinunder pyr det än mer…och man skulle skämmas fast man inte kan göra något åt det som pyser om man skulle yppa mer….man tror att man är ensamast i världen om att ha det som man har…men så är det säkert inte..
Jag är nog inte unik.

ottokram

Man är sig själv närmast, så är det och så ska det vara. Som sagt så är det gott att veta att man har medsystrar och bröder här i bloggbyn som man kan känna igen sig hos och veta att man inte är ensam om sina grubblerier.

Kram

du är inte ensam vännen ..gnäll på du ..kramen
/klös

🙂 vet att jag inte är ensam men man kan känna sig som ensamast i världen då man är nera…saknar att kunna besöka dig dagligen …tråkigt att du tappat sugen att skriva …snart gör la jag det oxå…jag har varit på väg ett antal gånger…men inspirationen har kommit tillbaka varje gång.

kraaaam

Nu går du till doktorn med de där bihålorna , pekar med hela handen !!!! Det är farligt att gå med obehandlad bihåleinflammation, den kan gå upp i hjärnan, inte undra på du är trött. Sjuksköterskan Agnetha ordinerar Alvedon, nässpray och sängläge plus ett läkarbesök å det snaraste och hör sen !!!! Du har anledning att gnälla, det gör ingenting, vi lyssnar så gärna. Nu är tydligen din reserv slut med och då måste man gå till doktorn så man får hjälp att få krafterna åter. När syrrans yngsta dotter läste till kiropraktor var de med om en obduktion av en ung kille som dött i bihåleinflammation, trodde inte sånt hände i Sverige, men går man inte till doktorn så…….

BS I helgen blir det högvinst !!! Måste ju tro på det, imorron ska jag köpa triss för det gör jag aldrig annars. Är så glaaaaaad och lättad !!!!

Varma kramen

Jo du jag har haft problem i många herrans år och försökt med allt…operatione, spolat och spolat, fått otaliga pencillinkurer och inget har hjälpt ordentligt. Så fort jag blir förskyld så sätter det sig direkt i bihålorna.
Renoverade hela munnen för att utesluta tandproblem…jaja man orkar inte utan vill bara bli frisk…fastän jag har bästa öonnäsa hals specialisten så står även han lite villrådig. Sist kom han på att jag var allergisk tacka för det jag måste ju ha ett så nedsatt immunförsvar att jag är mottaglig för allt.
Tror att det kan sitta djupare in i hjärnan…men jag har magnetröntgat mig 2 gånger utan att de sett något konstigt…vet att det är farligt och att man kan få hjärnhinneinflammation om det vill sig riktigt illa.
Så vad göra nu? Inser att jag måste ringa och få en tid ändå…det är som en dålig följetong på tv…det händer inget alls…mer än att jag tjatar om min huvudvärk trötthet och håglöshet.

Jag är glad för din skull att det äntligen löst sig och man kan ju bara hoppas att turen håller i sig så jag tycker absolut att du ska köpa trisslotter…jag kanske köper en jag med… 🙂
kraaaam och ha en go helg
Otto ska vara hemma och kurera sig hela helgen

Jag har uppdaterat…

Sorgsen Hemikram ♥

Tänker på dig Hemigumman.

stor varm ottokram

Du läste alltså?

Får det lov att vara en njure kanske? *ler snett*

Varm Hemikram

Har läst din nya kommentar hos mig och svaret här. Just precis, du måste ändå gå till doktorn.
Man vet ju aldrig, andra har tur så varför inte vi ??? Vet vad det vill säga att inga pengar ha, det om nåt sätter ner en totalt.Ursäkta , men har du inget arv fått efter din far ???? Kanske det kan hjälpa upp problemet något iaf.
Jajamensan, ska köpa ett par lotter idag.
Bra att du stannar hemma och kurerar dig, är orken slut måste man det.

En massa varma kryapådigkramar

Ja turen kommer nog till mig me …snart hoppas jag!
Nä vi barn får inget arv efter pappa eftersom vi har en dement mamma…hon är bröstarvinge…vi får inte ut vårat arv förrens mor lilla är borta och då lär arvet oxå vara väck…
Det är så lagen säger….annars hade det varit min räddning i det läge som jag är i nu…men det är bara att aceptera att det är så.
>Mamma ska ha det så bra hon bara kan där på hemmet det ser vi barn till…fattas bara…klart vi ser till hennes bästa i det utsatta läge hon befinner sig..tror någon något annat så är de inte normalt funtade…

Kraaam på dig Agnetha och ha en fortsatt bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

Arkiv

AB blogg american appelpie angordning hästpsykologi Bad gateway bakbunden bitter barnbarn barnbarnen boktips Dagsutflykt Hjo bakad potatis shopping hem och hobby loppis antikt Dikt Dilemma trött curling lat Elvis Shickzal King of rock elände ödesdigert telefonsamtal Eva dahlgren feed flickan som lekte med elden Wienerbröd fotobloggen 4 youre eyes Fototriss ljus fötter jordgubbar vin värmebölja girighet misstänksamhet Gissa temat Hemimamma hep stars himlen kyrkogården clabbe mamma pappa Hsp High sensitiv person karaktärsdrag hästar Rockan importera exportera filer James Blunt magnetarmband jogging träning muskler fett semester Jordgubbsmuffins Klart fix optik Klokord lagar löften arv mål lilla sofie Madonna Madonna Express yourself Michael Jackson MJ MJ RIP musik orosmoln cupcakes pappa pappa tandis rotfyllning Gustav Wasa pocoloco midsommarblommor regn orup release me livet rss pinga rött vitt blått Schickzal sevdabo femkamp grill svin shining light Shoreline Anna Ternheim sinatra lee the corrs bono sinnesrobönen självporträtt skitlag AB bloggen snus mat handla såpa BH Lumene sol brassestol bok bad vätterstranden sommarfrulle jordgubbar sommar gröngräs Sorg håll huvudet högt Spökar energi närvaro pappa Stefan Liv strömavbrott åska tandläkaren fynd semester sol brasestol Techno telefonsamtal telefonångest these boots are made for walking trött jobb sovpass upplösning medium stor bild utflykt fika räkmacka specialare vård människor värdighet Änglakort ängeln i rummet ödetorpet
Annonser
%d bloggare gillar detta: