Min egna lilla vrå

Uppe med tuppen…

Posted on: juli 15, 2011

….för att morgonfodra hästarna…vi lät dem faktiskt stå inne inatt för att komma undan blåsten och regnrusket.
Vi kanske är lite larviga men jag tror inte att hästarna tycker att det är särskilt skönt att vara ute i blåsten…speciellt inte då det regnar…äsch…de klarar sig men vi är bara omtänksamma och rädda om våra djur…fast många tycker att vi är tramsiga och överbeskyddande. Då får de väl tycka det då…för man kan ha olika syn på en och samma sak…fråga 10 hästägare samma fråga och du får 10 olika svar….så är det!

Inte konstigt att en del djur far illa…men jag hoppas ändå att alla gör sitt yttersta för att djuren ska ha det bra …och att det bara är okunskap…om det går fel…men hallo…om man tror att man gör rätt och det blir fel…och ändå tycker att man gör det som är bäst…ja då är det illa…jag är inte den som inte kan erkänna att jag gjort fel…och jag kan ändra mig och ta råd av andra för jag vet att ju mer man vet ju mer förstår man hur lite man vet!!!

Ja nu blev det lite invecklat….men ni fattar nog vad jag menar…

Hur ska man då balansera upp detta problem…det är ett dilemma…eftersom alla är olika …och jag vill inte fara runt med mina sanningar som om de vore allas sanningar…jag vill inte pracka på andra det jag vet och tror…utan vill att alla ska kunna utvecklas och lära sig av sina misstag…men visst vore det skönt om man kunde hitta en medelväg en väg  där man kunde mötas i olika vägskäl för att få förståelse för varandra….en liten lagomväg…en liten stig eller en liten lummig vacker glänta av förståelse…mitt i allt kaos …där man skulle finna sinnesro och lugn ..där man kunde hitta kraft och energi..ja en plats full av positiv energi där negativism var bannlyst …mitt i mellanmjölkens land!!!

Ja en sån plats önskade jag att det fanns….

 

Annonser

2 svar to "Uppe med tuppen…"

Ja, det hade varit skönt med en sådan glänta. Ibland brakar folk på och kör över andra och kan inte för sitt liv se att det finns andra vägar att välja. Tufft.
Vad gäller hästar så har min syster haft tre tills nyligen men den ena dog för nån månad sedan. Han var 25 år gammal. Den enda häst jag inte var rädd för och som min dotter red på ibland. De andra två har hon sålt för de har fått mindre tid nu men de sörjer dem och saknar dem. De har haft hästar i så många år men döttrarna har flyttat och jobbar heltid. Du vet, tiden fanns inte.

Ha en fin helg
Kram

Absolut ..en sån glänta borde det finnas…att dra sig undan till då man känner att man behöver lugn och ro.

Hästarna tar tid och tid hos mig är en bristvara just nu…men det får ta den tid det behöver..för har man dem så måste man sköta om dem…men många tänker inte som vi…att de måste ha vatten, tillsyn dagligen och omtanke … en del har dem bara för att rida…som tidsfördriv..eller som barnvakt …så att de vet vart barnet är…de borde inte ha hästar…

Måste nog oxå sälja våra…pga tidsbrist…skolgång och ett intresse som dalat hos dottern….hästar är inga leksaker men skaffar bara och som man kan åka till ibland…

Kram Lindalou
Ha en go helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

Arkiv

AB blogg american appelpie angordning hästpsykologi Bad gateway bakbunden bitter barnbarn barnbarnen boktips Dagsutflykt Hjo bakad potatis shopping hem och hobby loppis antikt Dikt Dilemma trött curling lat Elvis Shickzal King of rock elände ödesdigert telefonsamtal Eva dahlgren feed flickan som lekte med elden Wienerbröd fotobloggen 4 youre eyes Fototriss ljus fötter jordgubbar vin värmebölja girighet misstänksamhet Gissa temat Hemimamma hep stars himlen kyrkogården clabbe mamma pappa Hsp High sensitiv person karaktärsdrag hästar Rockan importera exportera filer James Blunt magnetarmband jogging träning muskler fett semester Jordgubbsmuffins Klart fix optik Klokord lagar löften arv mål lilla sofie Madonna Madonna Express yourself Michael Jackson MJ MJ RIP musik orosmoln cupcakes pappa pappa tandis rotfyllning Gustav Wasa pocoloco midsommarblommor regn orup release me livet rss pinga rött vitt blått Schickzal sevdabo femkamp grill svin shining light Shoreline Anna Ternheim sinatra lee the corrs bono sinnesrobönen självporträtt skitlag AB bloggen snus mat handla såpa BH Lumene sol brassestol bok bad vätterstranden sommarfrulle jordgubbar sommar gröngräs Sorg håll huvudet högt Spökar energi närvaro pappa Stefan Liv strömavbrott åska tandläkaren fynd semester sol brasestol Techno telefonsamtal telefonångest these boots are made for walking trött jobb sovpass upplösning medium stor bild utflykt fika räkmacka specialare vård människor värdighet Änglakort ängeln i rummet ödetorpet
Annonser
%d bloggare gillar detta: