Min egna lilla vrå

Jaha morgon igen…

Posted on: maj 20, 2011

Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne…sol på wordpress…ja jag har då fått ihop det lite…men inte fått över alla inlägg ännu…håller på för fullt att exportera och importera….man kan ju tro att man är försäljningschef allra minst så mycket som jag dessa dagar importerat hit till min lilla vrå.

Så långt är väl allt väl…en sak i taget…så löser det sig nog…så har jag det i verkliga livet med så vad är skillnaden…bloggen har ju varit dit jag flytt för att få lite annat att tänka på…bloggen är min tillflycktsort och har så varit sedan jag startade den för ca 2 år sedan, så nu väger vågen jämnt…lika rörigt överallt. Det finns ialla fall en balans i det hela och det är ju alltid något.

Man får greppa grässtråt närmast och hålla fast….

SES!!

 

Annonser

16 svar to "Jaha morgon igen…"

Det ordnar sig, ingen panik. 🙂 Försök hitta det där rss finns väl någonstans, så man kan hålla reda på vilka som skriver.
Tack vara rss så ser jag vilka nya inlägg som sker, när det sker och är ett sätt att hålla reda på folket. 🙂
Önskar dig en skön helg.
Mvh

Va hittar man rss nånstans då? jag kan inget om data…
Ha en go helg du me

Hej Hej =)

Skönt att hitta dig =)

Kraam Ewa

Ja va håller alla hus…jag måste ta mig tid med att lära mig spara alla favoriter…
Men du hittade mig ialla fall…skönt då är jag ju inte helt lost i cyberspacet.

kram

Ja, det känns lite som om man är lost i cyberspace! Och jag kan lova att jag kan ännu mindre om data än dig, förstår mig knappt på något. Men dig har jag hittat och några till jag brukar läsa och det är jag glad för (o: Trevlig helg! Sanna/Sotsol

Ja lite vilse känner man sig allt..nääe ingen kan mindre om data än mig…hahaha men så kanske man bara tror..då kan vi ta varandra i hand du och jag, för jag är kass på data…jag blir så glad att du hittat mig…då känner man sig inte så ensam i sin egna lilla vrå…här i www cyberspacet!
Stor varm kram till dig

Hej Otto-vännen!

På ett sätt känns det som att vi kommer varandra närmare vi AB-bloggare!. Lättare att hitta alla.
varma kramizar

Ja på något sätt är det nog så…nu lär man se vem som är ens riktiga vänner här på bloggen…i nöd och lust, i ur och skurvänner består…

Kram

Om du går till Panelen (eller Dashboard) och tittar till vänster där alla rubrikerna på underhållsmenyn finns så har du Länkar – där gör du sedan precis som du gjort på AB och lägger till. Lovar att det inte är svårare. Bästa är ju att du kan kopiera de gamla i AB och klistra in.

Sidan för oss gamla AB Bloggare är nu kompletterad med just sådana länkar så att vi står i bokstavsordning så där hittar vi varandra lätt(are) nu 🙂

När man hittar någon man vill följa går man bara upp på Subscribe överst på sidan och prenumererar. Sedan har du undermeny på Mitt konto högst upp till vänster där du kan hantera dina prenumerationer enkelt och bra.

Du har RSS-flöde på din blogg högst upp, nu undrar jag hur man får till den 🙂 Skall leta. Vet inte om de olika mallarna är olika utrustade. Så dig har jag på RSS.

Det är môe mä dä jordiska… men vi blir nog hemma även här i sinom tid. Kram

tack snälla du för all info…ska försöka så fort jag bara hinner att följa dina instruktioner…jobbar ju hela helgen så det blir när jag vakat ut..men jag pustar ut lite nu…jag har ju klarat mig hit och då ska nog resten oxå fixa sig..

kram….de ä möe nu…det vill jag lova…

tror inte jag får till den här bloggen …phust ..men hittat dig ialla fall å några till
kramen

Åh klösen det löser sig…dumma totalt data intelligensbefriade okunniga Otto klarade ju att få till det här inne…klarar jag det så klarar du det…det är jag helt övertygad om.

Kraaaam stor stöttande kram

Hejsan hoppsan!
DÄR ÄR DU JU! =)
Nu har jag lyckats lägga till dig i min blogglista.
Då ses vi. =)))

Åh så roligt att du hitta mig…jag ska försöka mig på att spara alla goa kontakter vad det lider…
Ses helt klar :))

Hej där..Hur går det? Själv har jag skrivit ett inlägg och fixat lite med bloggen:-).

*kram kram*

Jag pustar ut just nu…de ä möe på gång i mitt liv…så jag tar det bara lugnt…vet att allt ordnar sig till det bästa till slut…

Ska kika in hos dig då

*kramelikram*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

Arkiv

Mest klickade

  • Inget

AB blogg american appelpie angordning hästpsykologi Bad gateway bakbunden bitter barnbarn barnbarnen boktips Dagsutflykt Hjo bakad potatis shopping hem och hobby loppis antikt Dikt Dilemma trött curling lat Elvis Shickzal King of rock elände ödesdigert telefonsamtal Eva dahlgren feed flickan som lekte med elden Wienerbröd fotobloggen 4 youre eyes Fototriss ljus fötter jordgubbar vin värmebölja girighet misstänksamhet Gissa temat Hemimamma hep stars himlen kyrkogården clabbe mamma pappa Hsp High sensitiv person karaktärsdrag hästar Rockan importera exportera filer James Blunt magnetarmband jogging träning muskler fett semester Jordgubbsmuffins Klart fix optik Klokord lagar löften arv mål lilla sofie Madonna Madonna Express yourself Michael Jackson MJ MJ RIP musik orosmoln cupcakes pappa pappa tandis rotfyllning Gustav Wasa pocoloco midsommarblommor regn orup release me livet rss pinga rött vitt blått Schickzal sevdabo femkamp grill svin shining light Shoreline Anna Ternheim sinatra lee the corrs bono sinnesrobönen självporträtt skitlag AB bloggen snus mat handla såpa BH Lumene sol brassestol bok bad vätterstranden sommarfrulle jordgubbar sommar gröngräs Sorg håll huvudet högt Spökar energi närvaro pappa Stefan Liv strömavbrott åska tandläkaren fynd semester sol brasestol Techno telefonsamtal telefonångest these boots are made for walking trött jobb sovpass upplösning medium stor bild utflykt fika räkmacka specialare vård människor värdighet Änglakort ängeln i rummet ödetorpet
Annonser
%d bloggare gillar detta: