Bermudastrianglar med hallon och blåbärsfyllning
Posted juni 13, 2010
on:Bakat wienerbröd idag…hoppas att alla gillar mitt nya påfund med att lägga hallon och blåbär på marsankrämsfyllningen.
Jag har ialla fall provsmakat dem nu och de får godkännt av mig…kanske får jag behålla alla för mig själv…för här vill de ha det som det alltid varit inga förrändringar alls. Jag som vill exprimentera och testa nya smakkombinationer.
Visst ser de goa ut…och så enkla att göra…varför köpa dyra feta wienerbröd när man kan gör egna?
Gott lyxigt söndagsfika…ett hett tips från Tant Otto.
16 svar to "Bermudastrianglar med hallon och blåbärsfyllning"

Oj oj…nu börjar ju tandvattnet att rinna till känner jag!Dom där såg otroligt smaskiga ut =))Ha en bra kväll och sovgott!Kram

Det är de jag lovar..God natt!!



Härlig härligt men farligt farligt:-) 🙂

Nää de är inte så farliga, köpewienerbröd är mycket ohälsosammare än hembakta!! =)



Ojoj, vilken bakkonstnär du är Otto, blir mycket imponerad, mums filibibban.Bakåtsträvare finns det gott om, såna som inte vill ha förändring alls, hade en sådan förr hemma, yngsta sonen, han skulle ha allt som det alltid var, men nu vågar han minsann testa.Tycker du ska fortsätta ditt kreativa, ler stort, kan ju nästan känna de goda smakerna.Stora kramen

Jag fortsätter min kreativa bana och utsätter mina undersåtar för nya smakupplevelser vare sig de vill eller inte…jag måste få exprimentera lite. Visst allt blir inte så gott som man tänkt sig och man gör inte just den rätten eller bakverket igen. Inget konstigt alls…Hm men för det mesta upopskattas mina verk…att baka är avkoppling tycker jag..och jag testar hej vilt olika kombinationer …det är bara roligt..och även det som misslyckas äts oftast upp ändå..så så illa kan det ju inte smaka.Stor Ottokram



Åh så gott det ser ut!Undrar hur du gör – har du lust att dela med dig av receptet?

Visst … köp bara en smördegsplatta…dela i nio rutor och lägg på marsan och något bär om du vill. Vik i trekanter och tryck kanten med en gaffel. o pensla med vatten och strö pärlsocker på. Ca 15 min i 200 grader. Då de är kalla kan man ringla smält choklad över om man vill …så blir de ännu smaskigare!! Lycka till!!



Goa? På bonnspråk? Du menar väl goda.

Jo jag menar såklart goda…o jag bor på landet mitt i mörkaste Småland..



Ett litet recept kanske..???DE såg jättegoa ut… (för man får väl säga goa ibland.. inte bara goda… tänk va´bonnig jag kan va´)Kraaaam från Mogi

Du hittar receptet ovanför här i svaret på Q50+ enkelt som attan att göra..och så goa! *Ler*Varsågod och lycka till med baket…Kram från Otto



Tack för receptet – Måste absolut prova :)Ha en bra dag!

Varsågod bara att börja baka då!Ha ded gott!!


juni 13, 2010 den 3:45 e m
Ser smaskigt ut…Hemikram från en vild experimentör likaså!
juni 13, 2010 den 7:58 e m
Mmm jättesmaskiga!Ottokram